Zeit Ad Validator

Med Zeit Ad Validator tilbyder vi en unik tjeneste, der sikrer, at vores annoncer altid overholder de specifikke krav og retningslinjer fastsat af platforme som Google Ads og andre digitale annonceplatforme. Vores avancerede valideringsværktøj scanner og analyserer annoncerne for at sikre, at de ikke overskrider de tilladte filstørrelser eller andre tekniske begrænsninger.

Ved hjælp af Zeit Ad Validator kan vi garantere, at vores annoncer aldrig vejer mere end det tilladte, hvilket er afgørende for at sikre, at de bliver korrekt indlæst og vist på alle enheder og skærmstørrelser uden problemer. Dette bidrager til at sikre en optimal brugeroplevelse og maksimal effektivitet af vores kunders annonceringskampagner.

Vores dedikerede team af tekniske eksperter og udviklere overvåger løbende opdateringer og ændringer i platformenes retningslinjer og justerer vores valideringsprocesser derefter for at sikre, at vores annoncer altid er i overensstemmelse med de seneste krav og standarder.

Med Zeit Ad Validator kan vores kunder være sikre på, at deres annoncer lever op til de højeste tekniske standarder og retningslinjer, hvilket bidrager til en vellykket og problemfri udrulning af deres digitale markedsføringskampagner.