Valg af formater

Zeit Agency prioriterer altid kvalitet og relevans i vores arbejde med digital annoncering. Vi foretrækker at vælge og producere de rigtige annoncestørrelser og formater til de relevante kanaler i en kampagne frem for at sprede os for tyndt ved at producere alle formater til alle kanaler, hvis det ikke giver mening. Her er nogle grunde til denne tilgang:

  • Effektivitet: Ved at fokusere på de mest effektive annoncestørrelser og formater til de relevante kanaler kan vi maksimere vores ressourcer og producere annoncer af høj kvalitet, der når ud til den rette målgruppe på den mest effektive måde.
  • Målretning: Ved at vælge de rigtige annoncestørrelser og formater kan vi sikre, at vores annoncer er målrettet og relevante for den specifikke platform og målgruppe. Dette øger sandsynligheden for, at vores annoncer bliver bemærket og reageret på af de rigtige mennesker.
  • Bedre resultater: Ved at fokusere vores ressourcer på de mest effektive annoncestørrelser og formater kan vi opnå bedre resultater og ROAS på vores kampagner. Dette skyldes, at vi kan levere mere målrettede og engagerende annoncer, der resonnerer bedre med vores målgruppe.

Samlet set er vores tilgang til valg og produktion af annoncestørrelser og formater baseret på en grundig analyse af vores målgruppe, kanaler og kampagnemål for at sikre, at vi leverer den mest effektive og målrettede annoncering til vores kunder.