Certified Google 3rd party vendor

Som en Certified Google 3rd party vendor er Zeit Agency anerkendt af Google som en pålidelig partner til at levere digitale markedsføringsløsninger af høj kvalitet. Denne certificering giver os unikke fordele og muligheder, herunder evnen til at levere Google Ads Display annoncer af enestående kvalitet.

En af de mest bemærkelsesværdige fordele ved vores certificering er, at vi har tilladelse til at producere Google Ads Display annoncer, som må veje op til 2,2 MB. Dette er en betydelig fordel, da det giver os mulighed for at skabe annoncer med avancerede funktioner, herunder videoindhold, interaktivitet og andre engagerende elementer, der kan maksimere effektiviteten af vores kunders kampagner.

Vores evne til at producere disse avancerede annoncer er et resultat af vores ekspertise, erfaring og tekniske know-how inden for digital markedsføring og annoncering. Vi arbejder tæt sammen med vores kunder for at forstå deres behov og mål og udvikler skræddersyede annonceløsninger, der passer perfekt til deres krav og budgetter.

Samlet set giver vores status som Certified Google 3rd party vendor os mulighed for at levere Google Ads Display annoncer af højeste kvalitet og effektivitet, der kan hjælpe vores kunder med at nå deres markedsføringsmål og opnå enestående resultater i den digitale verden.