Zeit Studio™

Zeit Studio™ er vores innovative platform, der giver brugerne mulighed for at skræddersy deres digitale annoncer på en dybere og mere detaljeret måde. Mens Zeit Self Service™ fokuserer på enklere tilpasninger såsom udskiftning af budskaber, billeder og videoer, går Zeit Studio™ skridtet videre ved at tilbyde avancerede tilpasningsmuligheder, der giver brugerne fuld kontrol over størrelser, placeringer og visuelle elementer i deres annoncer.

Med Zeit Studio™ kan brugerne udføre følgende tilpasninger:

  • Tilpasning af størrelser og placeringer: Brugerne kan nemt ændre størrelsen og placeringen af forskellige elementer i deres annoncer for at opnå det ønskede layout og visuelle udtryk.

  • Vis eller skjul elementer: Ved at vælge at vise eller skjule specifikke elementer kan brugerne finjustere annoncens udseende og fokusere på de mest relevante dele af deres budskab.

  • Tilpasning af tekststørrelse og grafik: Brugerne har mulighed for at justere tekststørrelser, farver og andre grafiske elementer for at sikre, at deres budskab præsenteres på den mest effektive og tiltalende måde.

Zeit Studio™ er designet til de brugere, der ønsker en højere grad af kontrol og tilpasning i deres annonceringsprocess. Med denne kraftfulde platform kan brugerne opnå et mere unikt og skræddersyet udtryk i deres annoncer, der skiller sig ud i mængden og tiltrækker opmærksomhed fra deres målgruppe.