Social Media

Skab en SoMe kampagne med rød tråd til resten af kampagnen

Zeit Agency hjælper med at producere SoMe materiale til platforme som Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok og Pinterest. Vi producerer materialet, hvor vi bevarer den røde tråd til resten af kampagnen, og hvor vi tilpasser annoncen til mediet.

Statiske annoncer

Zeit Agency tilbyder produktion af statiske SoMe annoncer, der er skræddersyet til dine behov på sociale medieplatforme som Facebook, Instagram, LinkedIn, Snapchat, TikTok og Pinterest.

Fordelene ved statiske SoMe annoncer inkluderer:

  • Effektivitet: Statiske annoncer kan være en effektiv måde at formidle dit budskab på med klare og enkle visuelle elementer. De kræver ofte mindre tid og ressourcer at producere sammenlignet med mere komplekse medieformater som videoer, hvilket gør dem ideelle til hurtige markedsføringskampagner.

  • Konsekvent branding: Statiske annoncer giver dig mulighed for at opretholde en konsekvent branding på tværs af dine sociale medieplatforme. Ved at tilpasse annoncerne til hvert medie bevarer vi den røde tråd til resten af din kampagne, samtidig med at vi sikrer, at de passer godt til hver platforms specifikke krav og publikum.

  • Økonomisk: Statiske annoncer kan være en omkostningseffektiv løsning til at nå ud til din målgruppe på sociale medier. De kræver ikke de samme produktionsomkostninger som mere avancerede medieformater, hvilket gør dem velegnede til virksomheder med et stramt budget.

  • Målbarhed og analyse: Ligesom andre annoncetyper på sociale medieplatforme kan statiske SoMe annoncer måles og analyseres for at evaluere deres effektivitet. Dette giver dig indsigt i, hvordan dine annoncer præsterer, og mulighed for at optimere dine fremtidige kampagner for bedre resultater.

Samlet set kan statiske SoMe annoncer være en effektiv og omkostningseffektiv måde at nå ud til din målgruppe, opretholde en konsekvent branding og opnå dine markedsføringsmål på sociale medier.