Vi laver digitale annoncer!

Hvorfor Zeit?


Vi hedder Zeit, fordi vores ambition fra dag 1 har været at få dig til at opnå mere med mindre. Fordi vi kender dit arbejdsliv. Deadlines, der flyver om ørerne på dig. Den enorme mængde spildtid, der bliver brugt på versionering af formater. Og dine grafikere eller reklamebureau, der hader opgaven ... men ikke tør sige det højt.

Så for Zeit Agency handler det om at:

Derfor har vi automatiseret, digitaliseret og optimeret alle vores egne arbejdsgange i den digitale annonceproduktion, så vi kan levere hurtigere og bedre end alle andre på markedet. Til gavn for vores kunder, samarbejdspartnere og Zeit Agency.

Vi er altid lyttende, rådgivende samt pragmatiske at samarbejde med, og i sidste ende handler det om for os at skabe det bedst mulige kreative resultat med den tid, de materialer samt det budget, vi har til rådighed.Hvad laver vi?


Kort sagt: Vi får dine digitale kreativer til at performe.

Og så forsøger vi at redde internettet: Rodebutikken over dem alle.

Hvis forældre behandlede deres børn, som nogle annoncører behandler internettet, ville internettet blive fjernet fra hjemmet.

Da den første annonce blev publiceret den 27. oktober 1994, blev det vilde vesten for digitale annoncer født. Og annoncernes udvikling, form og funktion flyttede sig desværre ikke i samme hast som resten af nettets udvikling. Annoncerne forstyrrede mere end de inspirerede. Kreativiteten stoppede ved en CTA, der lød “klik på mig” placeret på et gnidret billede og med en pixeleret tekst. Det er ikke godt nok.

Og derfor har vi udviklet en reel løsning. Der gør problem til potentiale. Der gør tidsspilde til tilfredsstillelse.

Fordi vi kender forretningspotentialet ved at skille sig ud i verden af ​​digital annoncering. Og hvis et billede siger mere end tusind ord, bør dit brand mindst være en million visninger værd. Agree?

Zeit Agency
Digital Ads Worth Loving

Kontakt os

Send besked


Be social